Culture

Shpërthimi Trondit Beirutin

Një shpërthim i madh në Beirut vret të paktën 30 njerëz në kryeqytetin e Libanit. Videot në mediat sociale tregojnë një shpërthim masiv pranë portit dhe një tym të madh tymi mbi qytet.