پیشتازی پزشکیان در نظرسنجیها/ لزوم فداکاری در جریان اجماع جبهه انقلاب/ گرمشدن فضای انتخابات نسبت به سالهای ۹۸،۱۴۰۰و ۱۴۰۲/ رای آوری پزشکیان با مشارکت بالا/ درصحنه نبودن بدنه فعال اصلاحات و احتمال تندشدن فضا در دور دوم.
✖️جواد موگویی:
علیرغم حضور تمام قد خاتمی و سایر رجال اصلاحطلبان، بدنه اجتماعی اصلاحات حاضر به مشارکت نیست. صندوق۵۰درصدی، یعنی پزشکیان در حال جذب از سبد اصولگراهاست. یعنی جذب از سبد رییسی ۱۴۰۰.
✖️محسن رنانی:
عقلم با چشمی اشکبار میگوید باید رأی داد نباید فرصتی که گویی خدا به ملت ایران پاس داده است را از دست داد. نباید گذاشت شرایط ایران سختتر و پیچیدهتر از این شود. ایران مستعد یک انفجار است. شک نکنیم که با آمدن پزشکیان مشارکت بالا میرود و این، هدف حکومت را برآورده میکند. اما برای آن که جامعه هم بُرد کند و پرستار-جمهور خودش را داشته باشد، باید مشارکت آنقدر بالا برود تا پزشکیان رأی بیاورد.
✖️محمدجواد روح:
فضا و توجه عمومی به انتخابات نسبت به سه انتخابات اخیر ۹۸، ۴۰۰ و ۴۰۲ گرمتر و بیشتر است. اگر مشارکت به ۶۰ درصد برسد یا بیشتر شود، شانس پیروزی پزشکیان در دور اول زیاد است. بین ۵۰ و ۶۰ درصد احتمالا پزشکیان به همراه جلیلی یا قالیباف دور دوم میرود و در مشارکت زیر ۵۰درصد، احتمالا قالیباف و جلیلی که البته احتمال آن، کمتر است.
✖️رحمان قهرمانپور:
قاعده کلی در کمپین این است که نامزد در قلعه رای رقیب نرود و آرای خاموش را بیدار نکند. در جایی مثل تبریز اغلب رای دهندگان فکر می کنند همشهری آنها رای می آورد ولذا تعدادی از آنها پای صندوق نمی روند. اما وقتی جلیلی در آنجا میتینگ برگزار کند احساس خطر کرده پای صندوق رای می روند.
✖️محسن رضایی:
«برچسب نامزد پوششی، طراحی شده تا با فشار رسانه ای از اجماع برای مردم جلوگیری شود. کسی که با حجت شرعی، عقلی و برای احترام به مردم از رقابت کنارهگیری میکند، فداکاری کرده و مردم قدر این صداقت و گذشت را میدانند.»
✖️عباس عبدی:
از ۳ روز پیش پزشکیان اول شده و در حال افزایش فاصله است پس بحث انصراف جدی شده ولی به چند دلیل نتیجهای ندارد۱. تاثیر منفی بر مردم۲. قدرتطلبی شدید دو طرف۳. فقدان اثرگذاری اطمینان بخش۴. دستکاری شدن نظرسنجیها۵. از همه بدتر؛ آن که دومی باید به سود سومی کنار برود