🔗رضا نصری تحلیلگر سیاسی:
اگر این فاجعه در خیلی از کشورهای دیگر اتفاق میافتاد، احتمالا آن کشور و مردمش آیندهای نامعلوم و تاریک در پیش میداشتند. در ایران نخبگان و جریانهای رقیب سیاسی به همدلی نشستند، وحدت مردم تحکیم شد و انتقال قدرت از طریق «صندوق رأی» صورت خواهد گرفت.
🔗علی علیزاده:
اخطار خبری: در چند ساعت گذشته ارتش سایبری ایرانستیزان یکباره فعال شده و با تهدید و ایجاد جو سرکوب و فشار روانی میخواهد فضا را به دست بگیرد و بیان عمومی کوچکترین ناراحتی و اندوهی از سوی شهروندان برای رییس جمهور کشورشان را هزینه دار کند.
🔗محمدحسین خوشوقت:
طی ۵ روز آینده در مراسم بی سابقه سوگواری رسمی ایران،جهان شاهد میزان سرمایه اجتماعی و پرستیژ بین المللی جمهوری اسلامی خواهد بود؛ واقعیتی که دشمنان ایران و عمله و اکله آنان می کوشند نادیده اش بگیرند و یا لجن مال اش کنند!رحمت خدا بر #رئیسی و همراهانش که ممات شان نیز موجب خیر است!
🔗حسام الدین آشنا:
در سال ۱۴۰۳، بعد از ۴۳ سال، دوره مجلس و ریاست جمهوری همزمان خواهد شد.این اصلاحِ زمانبندی، اگرچه ناخواسته، تأثیرات مهمی بر ساختار ،فرایند و روند سیاستگذاری عمومی و هماهنگی قوا در جمهوری اسلامی ایران خواهد داشت.
🔗علی نصری:
هر جریانی که ادعای «اپوزیسیون» بودن دارد، شرط لازمش این است که یک «آلترناتیو اخلاقی» برتر از ساختار موجود ارائه بدهد. جریانی که فقط نشسته تا بعد از هر حادثه مرگبار اجساد مخالفانش را به «غذا» تشبیه کند، نه تنها آلترناتیو سالم اخلاقی نیست که مجموعه امراض و عفونتهای تاریخی است.
🔗الهام عابدینی فعال رسانهای:
در این حدود ۳ سال آنقدر عرصه سیاست خارجی کشورمان پر خبر بود که حالا فهرست کردنِ بخشی از این اقدامات هم طولانی و مفصل میشود؛ اما شاید بخشی از مهمترین نقاط عطف اینها باشد:ایران به عضویت اصلی بریکس درآمدایران عضو کامل پیمان شانگهای شداز سرگیریِ روابط دیپلماتیک ایران و عربستان