📌بررسی هیجان کاربران در واکنش به حمله تروریستی به کنسولگری ایران در سوریه نشان میدهد که ۶۵% احساس خشم، ۱۶% ترس، ۶% شادی، ۶% غم و ۷% سایر هیجانات را داشتهاند. در تمام بسترها میزان خشم کاربران با اختلاف زیاد در صدر قرار دارد. میزان خشم در ساعات اولیه بالا بوده اما با مرور زمان مقدار آن به یک سوم کاهش پیدا کردهاست.
📌بررسی جبههبندی کاربران فعال نشان میدهد که ۴۲% از فضا در اختیار سلطنت، ۴۰% اصولگرا، ۸% اصلاح طلب و ۱۰% در اختیار کاربران بدون جبههبندی مشخص است. بنابراین میزان فعالیت جریان اصولگرا و سلطنت تا کنون تقریبا به یک اندازه بودهاست.
📌بررسی محتوای مطالب توییتر پیرامون حمله تروریستی در سوریه نشان میدهد در این بستر برخلاف دیگر سکوها خشم به تدریج روند افزایشی داشته و محور اصلی مطالب نیز به سمت موضوعات امنیتی و مطالبه انتقام سوق پیدا کردهاست.
📌بررسی محتوای مطالب بستر تلگرام در نشان میدهد که محتوای آن بر عکس بستر ایتا در ابتدا جنبه سیاسی داشته اما با گذشت زمان به سمت مطالب بین المللی سوق پیدا کردهاست.
📌بررسی واکنشها در بستر ایتا ابتدا محتوای امنیتی غالب بوده اما بعد از گذشت چند ساعت از انتشار خبر محتوای سیاسی بر محتوای بین الملل و سایر موضوعات غلبه پیدا کردهاست.
📌بررسی مقایسهای دو بستر ایتا و توییتر نشان میدهد که در هر دو بستر کاربران از کلید واژههای #انتقام_سخت و #صبر_استراتژیک استفاده کردهاند، منتها در بستر ایتا این کلمه بار معنایی مثبت و در توییتر منفی دارد. در برخی از مطالب توییتر کلید واژه صبر استراتژیک همزمان با هشتگ ترس به کار رفته است.