🔻 تعداد معدودی در هیئت حاکمه آمریکا خواهان استفاده از گزینه نظامی جهت ساقط نمودن جمهوری اسلامی ایران هستند و علاوه بر اینکه چنین گزینهای احتمال موفقیت چندانی ندارد.
🔻 ایالات متحده قادر به ساقط کردن جمهوری اسلامی از طریق توسل به نیروی نظامی نخواهد بود. آمریکا فاقد پایگاههای منطقهای ضروری جهت تقویت و پشتیبانی نیروها به منظور تهاجم به ایران، از بین بردن نیروهای مسلح آن، جایگزین نمودن حکومت انقلابی در تهران و سپردن کنترل این کشور به یک دولت جدید و تابع نظرات واشنگتن است.آمریکا میتواند از طریق عراق وارد خاک ایران شود، اما این امر احتمالا مستلزم یک جنگ دیگر برای تغییر رژیم کنونی در بغداد است. در عوض واشنگتن میتواند با انجام یک ورود نیروی آبی خاکی به ایران، بخشی از نیازهای خود به داشتن پایگاه استقرار در اطراف مرزهای این کشور را مرتفع نماید.
🔻در مراحل اولیه تهاجم نظامی ایالات متحده زیرساختهای نظامی موجود ایران شامل پایگاههای هوایی و دریایی و تاسیسات موشکهای بالستیک را هدف قرار خواهد داد. این حملات علیرغم سیستمهای دفاع هوایی ایران، آسیب قابل توجهی به این کشور وارد خواهد آورد و نیروی دریایی و هوایی آن لطمات زیادی خواهند دید. همچنین ضربه قابل توجهی به توان موشکی ایران وارد خواهد شد.
🔻هرچند حملات به زیرساختهای نظامی و سیاسی ایران آسیبی جدی به حکومت ایران وارد میسازد، اما هدف آمریکا تضعیف حمایت داخلی از حکومت تهران است. بدین منظور، آمریکا ممکن است اقتصاد ایران را هدف قرار دهد که شامل تاسیسات نفتی و زیرساختهای حمل و نقل این کشور است. چنین حملاتی ممکن است عملا موجب از بین رفتن صنعت نفت ایران حداقل در کوتاه مدت شود و لطمات اقتصادی جدیای به جمهوری اسلامی ایران وارد نماید.
🔻هرگونه حملهای علیه ایران احتمالا با واکنشهای ملی گرایانه مواجه خواهد شد و افکار عمومی را در کوتاه مدت به سمت حمایت از حکومت سوق خواهد داد. یک حمله نظامی همچنین حکومت را قادر خواهد ساخت کنترلهای اجتماعی و اقتصادی سختگیرانه را شدت ببخشد. این کنترلها ممکن است در بلندمدت با واکنش منفی مردمی مواجه شود، اما قیام بر علیه حکومت به هیچ عنوان یک نتیجه قطعی نخواهد بود.