🔗بهمن دارالشفایی (فعال سیاسی):
بخش بزرگی از مداحان و وعاظ حکومتی به شکل علنی و عده زیادی از افراد بانفوذ سیاسی و نظامی به شکل تلویحی از قالیباف حمایت کردند و نهایتا ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار رای آورد. یعنی کمتر از ۶ درصد واجدین شرایط.
🔗احمد زیدآبادی (فعال سیاسی اصلاح طلب):
شگفتانه انتخابات؛ رأی بالای سعید جلیلی در مقابل رأی پایین محمدباقر قالیباف است. از ابتدا تصور عمومی بر آن بود که کاندیدای اصلی جبهۀ نیروهای انقلاب آقای قالیباف است و آقای جلیلی همچون دو کاندیدای دیگر نقشی اصطلاحاً پوششی و یا حاشیهای دارد. موضوع اما برعکس شد.
🔗سایت خبری رویداد ۲۴:
تصمیم غلطی که قالیباف را زمین زد/ بر اساس شنیدهها، برای برنامه گفتوگو با نزدیکان کاندیداهای ریاست جمهوری، از سوی ستاد #قالیباف، همسرش زهرا مشیرالاستخاره معرفی و حتی برنامهها هم ضبط و تدوین میشود اما قبل از پخش، تیم رسانهای رئیس مجلس، نظرش را تغییر میدهد و مریم قالیباف برای ضبط مجدد معرفی میشود.
🔗حسن اسدی زیدآبادی (فعال سیاسی):
قالیباف امروز دوباره باخت.میگوید پزشکیان خوب است اما چون همکارانش بد هستند از او حمایت نمیکنم. خب آدم عاقل! تو خودت در مجلس مثلا اکثریت هستی، به همکاران بدش رای اعتماد نده. به اندازه ده دقیقه روی بیانیه به این اهمیت فکر کردن ضرر نداشت.
🔗آرش رئیسینژاد (استاد دانشگاه)(کنایه به رای آوری جلیلی نسبت به قالیباف):
آیا ۳ تیر ۱۳۸۴ در حال تکرار است؟ اگر آن روز نهادی نظامی بخش مهمی از نسل نخست انقلابی را تضعیف کرد، در ۸ تیر ۱۴۰۳ این طبقه متوسط نوظهور مذهبی بود که با تکیه بر شغلهای رانتی در کنار جوانان بسیجی علیه فرماندهان آن نهاد نظامی تمرد کردند. نشانهایست بر رقابت پیچیده در #روز_مبادا
🔗احمد کارآمد(مدیر مسئول جهت پرس):
با توجه احتمال زیاد دو مرحله ای شدن انتخابات باید از قالیباف تشکر جانانه ای کرد چرا که با اینکه احتمال می رفت ایشان حائز رتبه سوم شوند، آبروشون رو در راه انقلاب معامله کردند با عدم انصراف شون باعث شدند وقت اضافه ای برای جبهه انقلاب خریده بشه!