جواد امام: آنچه خاتمی مورد تأیید و تأکید قرار داد، راهبرد انتخاباتی جبهه اصلاحات بوده است/ اصلاحطلبان به دنبال آشتی جامعه با انتخابات هستند.
آذر منصوری، رییس جبهه اصلاحات در نشست خبری: امیدواریم اصلاحطلبان «یک صدا» باشند؛ و اتفاقی نیافتد که اصلاحطلبان با چند راهبرد در انتخابات حضور یابند. چشمهایی که هدف گرفته شد و خانوادههایی که آسیب دیدند، حتما بر مشارکت مردم در انتخابات اثر گذاشته است.
احمد زیدآبادی: انتخابات ۱۱ اسفند از نقطه نظر ارزشهای دمکراتیک فاقد ارزش و اهمیت است، اما از حیث اینکه جهتگیری آیندۀ کشور را به سمت تشنجزدایی آرام یا تشدید تشنج سوق دهد، از اهمیت سیاسی بیبهره نیست.
شهاب الدین حائری شیرازی:بنده در انتخابات پیش رو رأی نخواهم داد و روزنه امید به اصلاح حکام را در پشت دستی زدن به ایشان، با رأی ندادن می دانم.
روزنامه آرمان ملی: اخباری که از بعضی نشستهای خصوصی سیاسیون جناحهای معتدل مطرح میشود این است که «محمد باقر نوبخت»، دبیرکل حزب اعتدال و توسعه، حمایتهای بخش عمدهای از جریان میانهرو را کسب کرده و بالاترین شانس ریاست مجلس را خواهد داشت.
بیانیه نهضت آزادی:در شِبهِانتخابات ۱۴۰۲ شرکت نمیکنیم. رد صلاحیت گسترده کاندیداها، نفی جمهوریت نظام و نقض «آزادی» و حاکمیت ملت است.
سعید حجاریان:من در دو انتخابات ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ شرکت نکردم و در این دوره هم مشخص است که شرکت نمیکنم. اما، این عدم شرکت بدین معنا نیست که از این به بعد در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد. شاید روزی نظام سیاسی سر عقل آمد